woensdag 28 november 2012

Prijsvraag - Maak kans op een IVF-boek!!

Om alvast in  de juiste sfeer te komen van de naderende feestdagen, hebben wij een leuke actie bedacht. Door middel van een prijsvraag willen wij een boek van de website ivf-boeken.nl weggeven. Wil jij kansmaken op een exemplaar van 'Zwanger via een omweg', reageer dan zo snel mogelijk op de volgende prijsvraag; 

 Waar staat de term IMSI voor? 

 
Weet jij het antwoord op deze vraag en wil jij graag een vervroegd Kerstcadeau ontvangen? Stuur dan een reactie, op deze blog, met daarin een antwoord en jouw vollegdige adresgegevens. Wij zullen dan binnen twee weken bekend maken wie het boek thuisgestuurd krijgt. Houd onze blog en Facebook-pagina in de gaten voor de uitslag!!!


Wil je meer weten over het boek zelf, dan kun je onze boektip van 5 oktober nog eens rustig doornemen.

2 opmerkingen:

  1. International Mobile Subscriber Identity

    Goele Huysegoms
    Bredabaan 890
    2170 Merksem
    België

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Yonesca, bedankt voor je antwoord, maar het is helaas niet wat we zoeken! IMSI staat voor Intracytoplasmic Morphologically Selected sperm Injection. Deze nieuwe technologie is een verfijning van de ICSI techniek.Voor IVF-patienten vaak een bekende term... Het boek is inmiddels gewonnen door Malika die het goede antwoord gaf via de facebook site van Human First.

    BeantwoordenVerwijderen