woensdag 26 september 2012

Nieuw ervaringsverhaal: Stel uit Leiden

Wij hebben weer een kort ervaringsverhaal voor jullie. Wij verzoeken onze stellen vaak om feedback te geven op onze service. Het volgende verhaal komt van een stel uit Leiden. Zij geven ons een kijkje op hun beleving van de verschillende behandelingen, het ziekenhuis en haar medische staf in Turkije. Dit stel heeft meerdere behandelingen ondergaan in zowel Nederland als Turkije, maar ook uit hun recente poging is geen zwangerschap voortgekomen. Zij zijn nu op zoek naar een draagmoeder om zo toch hun kinderwens in vervulling te brengen. Hier kan Human First ze helaas niet mee verder helpen. Human First wenst ze veel succes en geluk toe voor de toekomst.
                                                                                    
Keuze

We zochten een kliniek over de grens, omdat wat wij wilden niet kon in Nederland. We waren onder de indruk van de toegankelijkheid en de gastvrijheid die uit de website sprak, samen met de goed betaalbare prijzen. Wij voelden ons in het contact met Evren verzorgd en veilig. Het leek goed, betrouwbaar en duidelijk.


Vergelijking met Nederland

Wij vonden de behandeling veel persoonlijker, prettiger, vriendelijker, meer respectvol en duidelijker dan in Nederland. Dr. Cem was een erg fijne dokter om mee te werken, eerlijk, gelijkwaardig en altijd in samenspraak dingen voorstellend. Heel fijn. Ook de persoonlijke assistentie bij wat dan ook in Istanbul was erg fijn.


Ziekenhuis/Medische staf

Degenen die wij hebben meegemaakt waren professioneel, behulpzaam, begaan en kundig. Sommige van de assistentes spraken geen engels, maar dit werd altijd opgelost op de een of andere manier. We hebben ook veel plezier gehad en na (helaas) verschillende malen terug te zijn geweest kenden we een aantal verpleegsters bijna persoonlijk. Dat gaf toch een fijn gevoel in een vreemde stad.


Terugblik

We hebben nogal wat dokters gehad en dr. Cem is de enige die wij volledig vertrouwen, hoog hebben staan en bij wie we ook zo terug zouden gaan indien nodig. Wij zijn heel blij deze mogelijkheid te hebben ontdekt en het te hebben mogen meemaken. In zo'n moeilijk proces is het zo belangrijk dat mensen echt persoonlijk met je omgaan en met je meeleven, dat gaf een heel fijn gevoel. 



(ingediend bij Human First op: 21-08-2012)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten