vrijdag 20 februari 2015

Verkeer in Istanbul

Een heel (over)moedig Nederlands stel dat nog nooit in Istanbul is geweest, heeft een appartementje geboekt in Beyoglu... ook een auto gehuurd om zo zelf naar het ziekenhuis te kunnen rijden voor hun afspraken... ai!! Ik ben bekend met rijden in Istanbul, en iedereen die de stad een beetje kent weet dat je hier niet aan moet beginnen! Ik heb ze nog wel uitgelegd hoe ze met de boot kunnen oversteken vanuit Karakoy... en heel vriendelijk gevraagd of ze die auto nog kunnen cancellen... ik ben heel erg benieuwd hoe hun avontuur gaat uitpakken (ze vertrekken aanstaande zondag). Met de sneeuwstorm die door de stad raast wordt het vooruitzicht niet echt beter. Lieve mensen, het Turkse openbaar vervoer is fantastisch en goedkoop... en een beleving op zichzelf!

Om het mensen makkelijker te maken heeft Human First een comfort pakket samengesteld waarbij we je alle zorgen uit handen nemen. Zo worden de stellen voor iedere afspraak opgehaald van hun hotel en naar het ziekenhuis gebracht... door onze charmante chauffeur Murat! Zie onze website voor meer informatie over het comfort pakket:
http://humanfirstivf.nl/arrangementen/tarieven-ivf/icsi

Ons hotel ligt vlak bij de brug en op goede dagen duurt het 15 minuten om bij het ziekenhuis te komen en op slechte dagen 45 minuten. En dat is dan nog te danken aan onze chauffeur!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten